All you can eat: de nieuwste trend uitgelicht

Steeds vaker kan de consument een restaurant kiezen die volgens de zogenaamde ‘all you can eat’ formule werkt. Dat betekend dat de klant voor een vooraf bepaalde prijs onbeperkt kan kiezen uit de aangeboden gerechten. Hierbij gaat het vaak om maaltijden in buffetvorm maar soms er zijn ook restaurants die een kaart voeren. Daarnaast zijn er ook arrangementen waarbij de drankjes ook bij de prijs zijn inbegrepen. Het grote voordeel hiervan is dat de klant vooraf weet wat de avond gaat kostten. De meeste restaurants hanteren een prijs tussen de €20 en €30 per persoon.

 

Wat zijn populaire formules bij onbeperkt eten

 

Als je praat over onbeperkt eten dan denken de meeste mensen al snel aan een van de vele Chinese wok restaurants. Een afgeleide hiervan zijn de Chinese buffetten. Ook de Japanse sushirestaurants hanteren steeds vaker deze formule. Ook de westerse keuken wordt vaak in buffetvorm aangeboden. Een groeiende populariteit is er voor de aanbieders van stampotten maar ook van BBQ’s. Vooral in Nederland zijn de zondagse brunches bij de ‘van der Valk’ keten zeer bekend en populair. In het noorden van het land timmert ‘Yankee Doodle’, die vele soorten keukens gelijktijdig aanbied, flink aan de weg. Zo is er voor iedereen in de buurt wel een restaurant aanbieder van onbeperkt eten zodat ieders voorkeur gekozen kan worden.

 

Trend

 

De ‘all you can eat’ formule is een nieuwe trend in de Nederlandse restaurants. De trend lijkt ook absoluut aan te slaan, getuige de vele reclames op tv en de groeiende mogelijkheden om gebruik te maken van de formule. Zo kun je nu ook onbeperkt eten in Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *