Tips om lekker uit eten te gaan

Met kinderen naar een restaurant kan een leuk uitje zijn maar ook een bron van ellende. Jengelende kinderen die zich vervelen, eten dat een uur op zich laat wachten en tenslotte kinderen die het eten niet lekker vinden. Hoe kies je een restaurant dat geschikt is voor kinderen?

Hier enkele tips:

Kindvriendelijk restaurant

In een kindvriendelijk restaurant is bijvoorbeeld een speelhoek waar kinderen zich vermaken tijdens het wachten op het eten. Dat is fijn voor de ouders, maar je zit dan nog steeds niet gezellig met zijn allen te tafelen.

Chinees of Indisch restaurant

Een Chinees of Indisch restaurant is heel geschikt voor kinderen. Meestal is het eten snel klaar. Het leuke is dat de hele tafel vol met schaaltjes en pannetjes staat. Kinderen kijken hun ogen uit en kunnen allerlei hapjes proeven. Meestal lusten ze meer dan je van te voren denkt.

Restaurant met lopend buffet

Een restaurant in Kaatsheuvel met lopend buffet is voor kinderen ideaal. Ze kunnen zelf opscheppen wat ze lekker vinden en vooral laten liggen wat ze niet lekker vinden, en ze kunnen kleine porties pakken. Maar het grootste voordeel is: je hoeft niet een half uur te wachten tot de volgende gang klaar is. Veel kinderen vinden een lopend buffet geweldig en lopen vele keren op en neer om lekkere hapjes te pakken. En het lopende toetjes buffet is helemaal populair.

Conclusie: met kinderen uit eten in Kaatsheuvel kan wel degelijk, maar kies dan wel een geschikt restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *